Point S i Norge og verden forøvrig

network

 

Med mer enn 5600 butikker i 45 land, er Point S det største uavhengige nettverket av dekkverksteder i hele verden.  Etter at vi i 2011 tilknyttet oss Fagdekk som vår kjede i Norge er det vårt mål å fortsette å spre vår ekspertise innen dekk og tjenester forbundet med dette.

 

Vår firmakultur er basert på innovasjon, ekspertise, integritet og lidenskap for vårt yrke. Point S tilbyr også dekk og tjenester for lastebiler, anleggsmaskiner, landbruksmaskiner og til industrien.

Våre medarbeidere er uavhengige entreprenører, noe som styrker deres selvstendighet samtidig som  de har sikkerheten det gir å være en del av en solid struktur. Finn ut mer om vårt nettverk i Norge og i resten av verden.

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett