Point S, verdens største nettverk av dekkverksteder

network

 

Vår historie

Point S var opprinnelig en gruppe uavhengige dekkverksteder grunnlagt i 1971. I dag er vi det største nettverket av uavhengige dekkverksteder i hele verden. Det internasjonale hovedkontoret til Point S, Point S Development, ble grunnlagt i 2006 og ligger i Lyon i Frankrike. Dets flerkulturelle team tar seg av flere oppgaver for å videreutvikle Point S sitt nettverk i verden: 

 • Forhandle avtalene om internasjonalt samarbeid med de forskjellige leverandørene
 • Forhandle med kundene som er innehavere av store internasjonale kontoer
 • Produsere og utvikle sitt eget dekkmerke
 • Skape og sette i gang markedsførings- og kommunikasjonsmidler for å hjelpe de forskjellige landene med deres egne strategier. 
 • Etablere og videreutvikle felles kvalitetsnormer om salg av dekk og tjenester.
 • Bestille og forvalte og analysere markedstudier for å beholde et godt innblikk i de forskjellige markedstendensene og forutse dets fremtidige utvikling.
 • Utvikle nye dataløsninger i B2B & B2C og datasystemer.
 • Koordinere de forskjellige Point S-landenes politikk og hjelpe de enkelte land med å dele erfaringer.

 

Etter å ha styrket sitt nettverk i Europa, utvider Point S sitt nettverk i Nord-Amerika. Et nord-amerikansk Point S hovedkontor  ble etablert i 2015 i Boston, Massachussetts, for å koordinere aktivitetene på dette kontinentet.

 

Vår oppgave

Oppgaven til  det internasjonale hovedkontoret er å forsvare nettverkets uavhengighet og forsikre seg om at det forblir lønnsomt for alle dets medlemmer i hele verden.  For nå dette målet, forhandler de seg frem til en optimal kjøpspolitikk basert på styrken de får gjennom sin internasjonale tilstedeværelse, de utvikler markeds- og kommunikasjonstrategier for å være tilstede i verdens mediaer, og slik sette fart på salget. De utvikler også nyvinnende løsninger for å fortsette å være på høyde med bilindustriens utfordringer.

 

Våre verdier

Med Point S trenger du ikke stresse!

I alle vårt butikker og verksteder lover vi å gjøre alt for at våre kunder skal bli  fornøyde og ikke utsettes for stress. Våre spesialister er der for å ta vare på bilen din og gjøre deg fornøyd. Vår styrke er at vi har klart å beholde det menneskelige aspektet på tross av våre internasjonale profil, ved å følge våre  fundamentale verdier som har vært nøkkelen til vår suksess:

 • En ambisiøs og lidenskapelig ånd.
 • Å dele vår kunnskap og våre erfaringer
 • Alltid følge med på de siste nyvinningene og basere vårt team på disse
 • En firmakultur orientert mot våre kunder med høyeste kvalitetstandard

 

Vår visjon

Vi er fullstendig overbevist om at uavhengige dekkleverandører ikke kan overleve og beholde en lønnsom aktivitet hvis de ikke slår seg sammen til et team, for sammen er vi mye sterkere!
Vi jobber hardt for å skape et solid nettverk og følge med på dekk- og bilindustriens raske utvikling og har leverandører på hvert kontinent.
Suksessen til Point S er resultatet av vår kapasitet til å finne den rette balansen for våre medlemmer mellom individenes uavhengighet og våre felles interesser som gruppe.
Hvis du ønsker mer informasjon om vårt internasjonale nettverk, besøk nettsiden til Point S Development.

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett