Ønsker uforpliktende tilbud på nye dekk

For å sende en prisforespørsel til ditt  Point S-verksted, fyll ut rubrikkene under. Du vil bli kontaktet så snart som mulig. (Rubrikkene merket * må fylles ut)

Identiteten til den ansvarlige for personvern og behandling av personlige opplysninger. Behandlingsansvarlige er: • POINT S DEVELOPMENT, et aksjeselskap registrert i Lyons handelsregister under nummeret 491 028 627 med administrasjons- og postadressen 9, rue curie i Lyon (69006). •Point S Slynga 2 2005 Rælingen. Personverns ansvarlige kan også nås på følgende adresse: Claude Couillec - dpo@points-development.com Innsamlede opplysninger : Opplysningene som behandlingsansvarlige har samlet inn gjelder: etternavn, adresse, e-mail, land og melding. Formål og juridisk grunn for behandlingen: Formålet for behandlingen av de personlige opplysningene er - Svar på forespørselen om å kontakte nettverket Point S, Behandlingen av de personlige opplysninger er basert på artikkel 6, paragraf 1, punkt a av personvernloven. Ved dette blir utfylleren av kontaktskjemaet informert om behandlingen av hans/hennes personlige opplysninger og om hvorfor operasjonene som er blitt utført med dem er nødvendige. Etter å ha gjort seg kjent med betingelsene knyttet til informasjonsforespørselen, godkjenner utfylleren av kontaktskjemaet bruken og behandlingen av hans/hennes personlige opplysninger. Mottakeren av de personlige opplysningene: De innsamlede opplysningene vil bli behandlet av behandlingsansvarlige. De blir enten overført direkte eller indirekte til selvskapene med navnet POINT S i utfylleren av kontaktskjemaets land og/eller til selskapene som behandlingsansvarlige har kontaktet for å utføre tjenestene. Varighet for lagring av personlige opplysninger. De personlige opplysningene blir kun lagret i den tiden det tar å administrere forbindelsen mellom utfylleren av kontaktskjemaet og behandlingsansvarlige. Innsynsrett, retterett og klagerett : Utfylleren av kontaktskjemaet kan når som helst forlange å få se sine personlige opplysninger, be om å få dem endret eller slettet. Slik kan utfylleren av kontaktskjemaet be om å få rettet, utfylt, klargjort, oppdatert eller slettet opplysninger som er feilaktige, ufullstendige eller lignende. Informasjonsøkeren kan også be om å bli utmeldt fra nyhetsbrevet eller andre kommunikasjonsmåter brukt av behandlingsansvarlige. Alle som utfyller kontaktskjemaet kan utøve denne retten og få tilsendt informasjon om hans/ hennes personlige opplysninger ved å skrive til: informatique@points-development.com Behandlingsansvarlige garanterer utfylleren av kontaktskjemaet at hans/hennes forespørsel vil snarlig bli behandlet og minst innen en måned fra og med datoen behandlingsansvarlige mottok forespørselen. I dette svaret vil behandlingsansvarlige gi utfylleren av kontaktskjemaet opplysninger om hvilke foretak som er blitt utført. Utfylleren av kontaktskjemaet kan også foreta en klage overfor utøvende myndighet.

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett