Kvalitetsdekk til hyggelig pris

Point S har utviklet sin egen dekk-serie, Point Summer. Disse dekkene er utviklet for å dekke personbilenes behov fra den lille bybilen til luksusbilen i øverste prisklasse. Siden vi er opptatt av din og dine kjæres sikkerhet, utvikler vi våre dekk i samarbeid med verdens største dekkprodusenter. Se nærmere på våre dekk i høy kvalitet til lav pris som kun fåes i  Point S-butikkene.

 

Optimal kvalitet til en hyggelig pris: Vårt eget dekkmerke, POINT S

Din sikkerhet på veien avhenger av kvaliteten på dekkene dine. Det er derfor Point S har utviklet sitt eget merke, Point S Summer.

Disse dekkene er utviklet i samarbeid med en av de største europeiske produsentene for å sikre din familie og venners maksimal sikkerhet. Point S Summer produseres til personbiler, SUV'er og varebiler. Akkurat som med alle andre produkter forbedrer dekkteknologien seg- og for å tilby deg markedets beste kvalitet fornyer og videreutvikler Point S stadig sine dekk.

Poststed
Finn et verksted Finn ditt nærmeste Point S-verksted!
No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett