Dekk motorsykkel & moped: vedlikehold, montering, reparasjon

pneu_moto1526302352.jpg

Dekkene er det viktigste elementet for to-hjulsjåførers sikkerhet. De er også et viktig kriterium for den gode fartsfølelsen mens du kjører. Hos Point S, er vi eksperter på dekk til alle slags kjøretøy, også de tohjulte som motorsykler og mopeder. Fra montering til vedlikehold eller reparasjon av motorsykkeldekk, så vil du finne den tjenesten du trenger for at dine dekk skal vare så lenge som mulig! Som dekkekspert vil vi råde deg til å ta ekstra godt vare på dine motorsykkeldekk.

 

Våre vedlikeholdstjenester for motorsykkeldekk, dekk motorsykkel og mopeddekk

Hvis motorsykkeldekkene dine er for gamle eller skadet er de selvfølgelig mindre trygge og vil gi deg mindre kjørefølelse og anledning til å føle veiens forskjellige aspekter mens du kjører.

Hos Point S tar vi ikke bare vare på dine personbildekk, vi er også eksperter på alle typer dekk inkludert motorsykkeldekk. Under finner du noen av de tjenestene vi tilbyr til din motorsykkel:

 • Dekktrykk
 • Hjulinnstilling
 • Avbalansering av dekk
 • Og mange andre!

 

Reparasjon av dine motorsykkeldekk

En punktering skjer alltid i det øyeblikket det er minst ønskelig! Det finnes selvfølgelig verktøytasker for å midlertidig reparere din motorsykkel, men det anbefales å konsultere en dekkekspert for å hindre at situasjonen forverrer seg. Din dekkekspert Point S har to muligheter:skifte eller reparere dine motorsykkeldekk. Men hvis de ikke er altfor skadede burde eksperten kunne reparere dem istedenfor å skifte dem ut.

 

Motorsykkeldekk- trykk

Et motorsykkeldekk tømmes naturlig for luft etterhvert som det brukes på grunn av mange forskjellige faktorer ( kjøremåte,  hvordan dekket er koblet til felgen…). For å bevare dine dekk i god stand så lenge som mulig, bør du sjekke at de har riktig lufttrykk.  Point S anbefaler deg å ta en rask sjekk en gang i uken for et feil lufttrykk virker ikke bare inn på dekkenes slitasje, men også direkte på sjåførens sikkerhet!

 

Når bør du skifte dine motorsykkeldekk?

Point S gir deg råd om hvordan du kan oppdage tegn på at dekkene dine bør skiftes. Hvis du ser noen av disse tegnene, så ta med en gang kontakt med ditt nærmeste Point S-verksted!

 • Slitasje av dekket viser at det er på tide å skifte det ut. Det er viktig å regelmessig sjekke dekkslitasje-indikatoren (TWI) på dekkskulderen, en trekantpil som vises når dekket har nådd sin maksimums-slitasje og bør skiftes ut. Når dekkets mønsterdybde er blitt så nedslitt at merket TWI blir synlig, er det på tide å skifte dekkene.
 • Det kan være farlig å ha ujevn slitasje på dekkets rullebånd. Så hvis du ser at dekket er slitt eller deformert foran, må du ikke vente med å skifte det: for det kan gi styre- og stabilitetsproblemer.
 • En dårlig innstilling av fjæringen kan også få deg til å bli nødt til å skifte dekk. Det er derfor nødvendig å sjekke og vedlikeholde fjæringen.

 

For nærmere informasjon, gjør en avtale med en av våre eksperter eller besøk ditt nærmeste Point S verksted !

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett