Point S i Norge

network

Vi er norges største dekkjede, og ble stiftet så langt tilbake som i 1978 under navnet FAGDEKK. Vi har drøyt 90 medlemsbedrifter over hele landet, fra Flekkefjord i sør til Kirkenes i nord. Her leverer vi dekk og felger til absolutt alle typer kjøretøy, fra scootere og personbiler til lastebiler, anleggsmaskiner og landbruk. I 2011 ble vi medlemmer i verdens største uavhengige sammenslutning av dekkverksteder, Point-S. Her har vi nå mer enn 5.600 butikker over hele verden som våre kolleger, fordelt på 45 land.

Da vi er en uavhengig kjede så er vi ikke låst opp mot noen produsenter eller dekkmerker. Dette betyr at vi til enhver tid kan anbefale det som passer best for deg og ditt bruksområde, uten å måtte ta hensyn til en produsent som ønsker at vi skal selge deg akkurat det ene dekkmerket. Slik får vi gitt deg den beste service, og sikrer at du kjører både trygt og med dekk som passer til ditt budsjett.

  

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett