Continental- sikkerhet på høyeste nivå

NY_contilogo1633449063.png

Velger du det sikre, altså Continentaldekk? Da kan vi love deg en god opplevelse i kombinasjon med full sikkerhet! Montering, lufttrykk-kontroll eller reparasjon, våre eksperter er alltid der for å hjelpe deg.

 

 

NYHET! Continental PremiumContact 7 - Sikker kjøring har aldri føltes bedre
Testvinnende sommerdekk med klasseledende egenskaper på både våt og tørr vei. Topp sikkerhet og god balanse mellom kjørekomfort og sportslige egenskaper. Passer til et bredt spekter av personbiler.

 

UltraContact Robust og komfortabel kjøring med god levetid
Med UltraContact får du god kontakt med underlaget og lang levetid. Dekket er konstruert med gode egenskaper på vått føre og oppnår resultater på øverste nivå i test målt mot 50 konkurrerende sommerdekk (ADAC våren 2023).

 

SportContact 7 Utviklet for at du skal kunne presse grensene
Testvinnende UHP-sommerdekk utviklet for den aktive sjåføren som ønsker å hente ut mer av potensialet i bilen sin. Kombinerer presise kjøreegenskaper med topp ytelse under bremsing og akselerasjon på vått og tørt underlag. Dekket har overbevist gjentatte ganger i tester, og brukes også på Rudskogen Motorsenter, hvor de er montert på deres Porsche Cayman banebiler.

 

VanContact Eco - Lettrullende og støysvakt varebildekk
VanContact Eco er Continentals nyeste dekk for varebiler med dimensjonsutvalg som passer de fleste kjøretøy. Dekket er støysvakt og kombinerer lettrullende egenskaper med godt grep på tørt og vått veiunderlag.

 

VanContact Camper - Balansert dekk for bobiler
Dekket kombinerer gode bremseegenskaper på vått og tørt veiunderlag med god stabilitet og kjørefølelse. Dekket har også gode vanndreneringsegenskaper når det er vått.

 

Kjøp dine Continental-dekk hos Fagdekk! 

Er du på jakt etter Continental-dekk?  KLIKK HER  for å få tilbud på nye Continental dekk til din bil! 

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett