Nokian dekk, en sikker vinner!

Fagdekk_sommerdekk_1920x1080px_20231678887160.jpg

 

Nøkkelinformasjon om Nokian

Nokian Tyres plc ble grunnlagt i 1988, men selskapets røtter strekker seg tilbake til 1898 da Finlands Gummifabrik Ab ble grunnlagt. Produksjon av personbildekk startet i 1932, og de produserte verdens første vinterdekk i 1934.

Selskapet er verdens nordligste dekkprodusent og gir bilister trygghet under alle forhold. Kunnskapen deres stammer fra skandinaviske røtter og verdier. Bæredyktig sikkerhet og miljøvennlighet gjennom hele livssyklusen er målet for dekkene til personbiler, lastebiler og tunge kjøretøy.

Den finske dekkprodusenten har tre testsentre som er sentrale i utviklingen deres av nordiske dekk som er laget for nordiske forhold. 

 

Testing og utvikling

Iherdig testing er viktig for Nokian Tyres da hverdagslige hendelser ikke alltid kan gjenskapes i laboratoriet. For at dekkene skal prestere godt under krevende og varierte nordiske forhold er praktiske tester en viktig del av utviklingen av dekkene deres. Fra før eier de testsenteret “White Hell” i Ivalo, Finland, hvor de tester vinterdekk, samt en testbane utviklet for vannplaningstester ved hovedkvarteret i hjembyen Nokia. I 2021 vil deres nye testsenter for sommerdekk stå klart i Spania. Det nye testsenteret vil inkludere en 7 kilometer lang oval bane for høyhastighetstesting.

 

 

Nokian Tyres Hakka sommerdekk

 • Nokian Hakka Green 3 kombinerer sikkerhet på vått underlag med lav rullemotstand. Nokian Hakka Green 3 er utviklet for det varierende nordiske været, og kjennes sikkert og balansert på regntunge dager, samtidig som det sparer drivstoff og har høy slitestyrke. Rettet mot mindre og mellomstore familiebiler, kommer dette nye premium sommerdekket i en mengde ulike dimensjoner til hybrider og elektriske kjøretøy.

 

 

 • Hakka Blue 3 gir sikkerhet og kjørekomfort når du trenger det som mest. Den nye generasjonen sommerdekk, Hakka Blue 3, er utviklet for varierte nordiske forhold og kombinerer sikkerhet på våte veier med pålitelige og støyfrie kjøreegenskaper. Dekket har den beste karakteren i EUklassifiseringen for våtgrep, klasse A, og er beregnet for mellomstore personbiler og sportslige familiebiler. Det store antallet dekkdimensjoner gjør det perfekt for hybrid- og elbiler.

 

 • Det nye sommerdekket Nokian Tyres Hakka Black 3 er utviklet for kraftige og sportslige biler og imponerer med sine presise kjøreegenskaper, førsteklasses grep og lav dekkstøy. Det har utmerket grep på svingete og regnvåte veier med våtgrep i klasse A, som er EUs høyeste klassifisering.

 

 • Nokian Hakka Van er et robust og slitesterkt sommerdekk for hardt arbeidende yrkessjåfører så vel som bilister på sommerferie. Nokian Hakka Van er utviklet for hard og allsidig bruk og er presist og stabilt å kjøre, lett å kontrollere på våte veier og slitesterkt på krevende veier. Dekkets lave rullemotstand gir drivstoffbesparelser og minsker skadelige utslipp av karbondioksid.

 

FINN DEKKENE SOM PASSER TIL DIN BIL:  Trykk HER

 

Hakka Garanti

Hvis en dose uflaks fører til så stor skade på ditt Nokian Hakka-sommerdekk, eller Hakkapeliitta-vinterdekk at det ikke kan repareres får du nytt dekk helt gratis. Gjør et trygt dekk-kjøp, og ta i bruk Hakka-garanti! Tjenesten forutsetter at Hakka-garantien aktiveres innen to (2) uker fra kjøpsdato, og gjelder i ett (1) år.

AKTIVER DIN HAKKA GARANTI HER

 

Aramid Sidewall Teknologi

Slitestyrke og sikkerhet i overraskende situasjoner.

Gummiblandingen i dekksidene til SUV- og varebildekkene inneholder meget sterke Aramid-fibre. Aramid-fibre gjør at dekksidene tåler fysiske skader som støt og trykk mot felgens fot bedre. Aramid-fibre brukes også i skuddsikre vester, og i flyproduksjon.

LINK TIL YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=N5LvBke-UqY

 

 

Kjøp dine nye dekk fra Nokian Tyres hos Fagdekk!

Er du på jakt etter dekk fra Nokian Tyres? KLIKK HER  for å få pristilbud fra ditt nærmeste Fagdekkverksted!

No stress with PointS
 • icon-chrono1509973987.png
  LØFTE 1

  Vi garanterer at vi alltid skal gi deg best mulig informasjon og råd om dekk og felger- vi er uavhengige av alle produsenter og vil derfor alltid være objektive!

 • icon-quality1509973987.png
  LØFTE 2

  Hos oss i Point S er servicen god hos alle våre verksteder, slik at vi alltid gir deg en optimal opplevelse!

 • icon-tire1509973988.png
  LØFTE 3

  Hos oss vil du alltid få riktige dekk, felger og tilhørende tjenester til konkurransedyktige priser!

Laster inn ... Vent litt
Point S bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre internettsidens innhold mer personlig og forbedre din opplevelse som bruker. Ved å fortsette å surfe, aksepterer du bruken av informasjonskapslene. Klikk her for å få vite mer. Fortsett